Dodano: 2008-04-09 20:22
O tak Kain mnie rozwala
Świetny jest słucham go cały czas
a nie mogę znaleźć innych tekstów oprócz tych co są na MS z najnowszej płyty
Bądź dla innych AnioŁem, dodawaj im skrzydeł, kiedy je utracą...
Dodano: 2008-04-10 08:14
| DarkMoonlight napisał(a): |
O tak Kain mnie rozwala Świetny jest słucham go cały czas a nie mogę znaleźć innych tekstów oprócz tych co są na MS z najnowszej płyty![]() |
ja ostatnio tez staralem sie szukac tekstow ale niestety mi sie nie powiodlo. niestety.
ale bede dalej szykal.
prosze posluchajcie sobie jeszcze i powiedzcie co o tym sadzice.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=193797360
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=54889422
Postów nie dublujemy. Używaj opcji Edytuj
th
Smierc jest czasem najlepszym rozwiazaniem, a czasami przeklenstwem. Czasem lepiej uciec i miec wszystko z glowy, miec swiety spokuj.
Dodano: 2008-04-15 09:18
Dyskusje można prowadzić w sposób milszy i bardziej efektywny podając argumenty, propozycje i opinie a nie prowokujac sie nazwajem i wysyłając do psychiatry
Pozdrawim
th
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2008-04-24 15:16
| th napisał(a): |
Dyskusje można prowadzić w sposób milszy i bardziej efektywny podając argumenty, propozycje i opinie a nie prowokujac sie nazwajem i wysyłając do psychiatry
Pozdrawim
th |
No wlasnie.
Ja proponuje powrut do tematy, niech kazdy wypowie sie co o tym zespole mysli i basta.
Pzdr
Czasami warto uciec od zycia...
Dodano: 2008-10-07 18:07
Ja bardzo lubię Theatres des Vampires, właśnie za to że mają ten swój niepowtarzalny styl :D to że ich piosenki są świetne, już chyba nie muszę pisać, no i uwielbiem wampiry, więc jest to dla nich jeszcze jeden plus :)
Dodano: 2008-10-11 19:12
za texty...tworzace niesamowity klimat i pozostawiajace sporo do myslenia...i niedosyt...przesiakniete dekadencka nuta...gdzie znajdziemy Rimbauda, Baudelaira i przedewszystkim Poe ^^
CARPE NOCTEM***do everything what you want...but please, don't look into my eyes...*** fata viam invenient***"Od muzyki piekniejsza jest tylko cisza"***"a pitiful person, allowing her soul to be manipulated with an illusion called love"
Dodano: 2008-10-12 14:06
Zgadzam się z tobą Drathir w stu procentach. Ja też w tych tekstach widzę echa dekadendyzmu w stylu poezji Baudelaire'a i wyraźne powiązania z mistrzem Edgarem Allanem Poe. Świetne teksty i świetna muza!! :twisted:
Dodano: 2008-10-15 11:57
Hmmm.
Theatres, moj ulubiony zespol.
Zgadzam sie z wami co do tego ze w ich tekstach mozna znalesc echa dekadendyzmu Edgara Alana Poe :twisted:
Dodano: 2008-10-15 14:30
Ja się troszkę przeraziłam jednym z ich występów na żywo zamieszczonym na Youtubie i chyba wszystkie są na tym samym poziomie. Uwielbiam melodyjny song "Lady in black" chyba tak to szło ale krowie wycie wokalistki i tupanie nogą w czarnej rajtuzie mnie smieszy zwyczajnie.
Dodano: 2008-10-16 12:28
Tak "Lady in black" jest swietna.
Taak.. Dodano: 2008-10-22 13:11
Zespół jest świetny. A co najlepsze - idealnie po ich płytach słychać jak się rozwija z biegiem czasu. Anima Noir jest genialna.. Kocham pierwszy utwór - Kain.. mrr.
"Tylko w samotności możesz odkryć istotę własnego piękna.Kiedy na dobre zamieszkasz w swej samotności i doświadczysz skrajnych postaci odosobnienia i opuszczenia, odkryjesz, że w głębi niej, nie mieszkają osamotnienie i pustka, lecz schronienie i bliskość
Dodano: 2008-10-22 16:03
Widze ze wiesz co dobre.
Dodano: 2008-12-11 21:25
bardzo podoba mi się ich brzmienie w zasadzie na każdej płytce choć znacznie się różnią, choć wokal na żywo niestety już nie jest tak dobry...
wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka...
Dodano: 2008-12-11 23:12
dobry zespół, bardzo lubię, ale czasem zdarzy się im przesadzić, o czym Goopia Peeza wspomniała; uwielbiam Solitude :)
"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"
Dodano: 2008-12-15 14:45
Co sadzicie "Theatre of horrors" Theatres Des Vampires?
Dodano: 2008-12-15 14:54
| Vammp napisał(a): |
| Co sadzicie "Theatre of horrors" Theatres Des Vampires? |
Vamp, a Ty raz chłopie mógłbyś coś więcej napisać na ten temat, a nie zadawać ino pytania
Dodano: 2008-12-16 21:55
A co chcialbys uslyszec Allanon23 :?:
Morze to ze Theatres to jeden z moich ulubionych zespolow gotyckich, ze lubie ten zespol za ich niepowtarzalna muzyke i treksty.
Zadowolony :?: :?: :?: :twisted:
Dodano: 2008-12-16 22:05
Mnie się podobają albumy "Bloody Lunatic Asylum" i "Nightbreed in Macabria" 
Dobry Kot - martwy Kot
Dodano: 2008-12-16 22:18
| Vammp napisał(a): |
| A co chcialbys uslyszec Allanon23 :?:
Morze to ze Theatres to jeden z moich ulubionych zespolow gotyckich, ze lubie ten zespol za ich niepowtarzalna muzyke i treksty. Zadowolony :?: :?: :?: :twisted: |
Nie :twisted:
Nic odkrywczego nie napisałeś, co mnie dziwi, bo wspomniałeś, że TDV jest Twoim ulubionym zespołem. A uważam, że w takim momencie, informacja, refleksje, zdanie na temat ulubionego zespołu powinna być większa, a nie tylko "Lubię ten zespół" :wink: :twisted:
Jak na razie ten temat jest gówna warty, tak przeglądając ostatnie strony tegoż tematu... Amator tej muzyki, gdyby wszedł na ten temat i chciałbym zostać zachęcony do zapoznania się bliżej z tymże zespołem, to byłby cholernie rozczarowany. Ja bym był.
Czemu nie zamknięty tenże temat w jasną cholerę, to ja tego nie mogę zrozumieć.
Dodano: 2008-12-17 15:19
| BehemotKot napisał(a): |
Mnie się podobają albumy "Bloody Lunatic Asylum" i "Nightbreed in Macabria" ![]() |
Osobiscie podoba mi sie album "Suicide Vampire"
Dodano: 2010-09-23 16:41
Oby wiecej takich kapel!!!
Demons to some, Angels to others...
Dodano: 2010-09-23 17:02 Zmieniono: 2010-09-23 17:04
Lubie ich pierwsze płyty...jak jeszcze black metal grali
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Dodano: 2010-10-04 20:23
Ja lubię tylko wybrane kawałki. Woods of Valahia, Vlad the Impaler plus parę innych. Podobają mi się, bo są że tak powiem dosyć surowe.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!